Om uw waterpomp of elektromotor perfect werkend te houden, moeten uw machines storingsvrij kunnen draaien. Storingen of defecten wilt u dan ook zo snel mogelijk verholpen zien. eventuele aankomende storingen kunnen we vaak van te voren al inventariseren, Daarom is onze servicedienst uniek!!

Wij kunnen op locatie service en diverse metingen verrichten, en eventueel een storing deskundig oplossen. Denk dan aan Meggeren, (isolatieweerstand meting) temperatuurmetingen en trillingsmetingen.

Megger 1 Kv

Mocht het noodzakelijk zijn dat de installatie of machine niet op locatie gerepareerd kan worden, dan hebben we de beschikking over transportmogelijkheden om snel te handelen. Demontage op locatie en montage na reparatie is ook mogelijk. Dit resulteert in snelle reparatie en korte stilstandstijden voor uw machine of installatie.

In onze goed geoutilleerde werkplaats kunnen alle werkzaamheden en reparaties uitgevoerd worden. Denk dan aan draaiwerk, freeswerk en laswerk etc.

Daar komt nog bij dat u moet kunnen rekenen op een snelle levertijd van de eventueel benodigde onderdelen. Meeste onderdelen leveren we binnen 24 uur, al dan niet op locatie.

Mocht uw interesse gewekt zijn om eens kennis te maken met onze servicedienst, neem dan vrijblijvend contact op.