Oorsprong

Eigenaar en oprichter Henri van Kleef, geboren in 1966, is vanaf zijn 16 jaar altijd werkzaam geweest in de techniek. met name land en tuinbouwmachines en de bijbehorende installaties hebben altijd zijn aandacht getrokken.

Al op jonge leeftijd repareerde hij brommers, gazonmaaiers en motorkettingzagen voor de mensen in de buurt, ook reviseerde hij later tractoren voor de hobby. Daarmee in aanraking gekomen trok de landbouwmechanisatie hem. Op 17 jarige leeftijd begon hij als enige en eerste knecht in een landbouwmechanisatiebedrijfje.

Bij verschillende landbouwmechanisatiebedrijven is hij daarna werkzaam geweest, al dan niet in de buitendienst om storingen aan machines, pompen, beregeningsinstallaties en eventueel tractoren te verhelpen. Na enkele uitstapjes als chauffeur, Chef onderhoudsmonteur en kraanmachinist is in 2002 het plan ontstaan om een eigen bedrijf op te richten.

Van Kleef Techniek als zodanig, is ontstaan uit de kennis en werkzaamheden die ruim 10 jaar vóór oprichting in 2002 van AquaHandling opgedaan zijn. Er is door onze eerdere aanleg en onderhoudswerkzaamheden in de melktechniek, reparatie van land en tuinbouwmachines, en diverse beroeps gerelateerde opleidingen en hobby’s een rijke bron van kennis opgebouwd.

Ontwikkeling

Door verschillende oorzaken is de bedrijfssetting en ook de bedrijf locatie veranderd in de loop der jaren. Dat was voor ons de reden om in 2015 onze bedrijfsnaam een meer totale naam te geven, vandaar Van Kleef Techniek. Daarbij is de affiniteit met water en techniek altijd uitgangspunt geweest van alle werkzaamheden.

Zodoende heeft Van Kleef Techniek in ruim 35 jaar méér dan ruime kennis ontwikkelt en is daarom ook de ideale partner voor de toepassingen die onder de noemer “Water en Techniek” vallen. Naast een uitstekend standaard leveringsprogramma waterpompen en waterbehandelingsapparatuur, ligt de kracht van Van Kleef Techniek vooral in haar jarenlange ervaring in het ontwerpen van maatwerk oplossingen.

Wij houden rekening met de rentabiliteit en wensen van de klant. De meest voorkomende werkzaamheden zijn het samenstellen van waterbehandelingsapparatuur en revisie/reparatie van waterpompen, aandrijvingen en elektromotoren. Wij zijn een trots familiebedrijf met een hecht personeels- en klantenbestand.